Om oss

Bærum Boligfornying har tre forretningsområder:

  1.
  Vi tilbyr rådgivende tjenester i forbindelse med oppussing og fornying av bolig og uterom, hovedsakelig i Oslo, Asker og Bærum. Vi kan bistå med råd til utforming og materialvalg, lage beskrivende anbudsforespørsel, anbefale håndverkere, lede prosjekter, fakturahåndtering med mer. Ta kontakt med oss for å avtale et uforpliktende møte/befaring.

  2.
  Vi kan levere alt av byggevarer og boligrelaterte produkter. Det er gode sjanser for at det blir rimeligere å bestille gjennom oss enn byggevarehusene. Ta kontakt for en uforpliktende prat/tilbud. Send gjerne en e-post med info om prosjektet, litt om hva dere trenger og eventuelt en forventet fremdrift, så svarer vi raskt opp med priser.

  3.
  Vi har en nettbutikk med et utvalg varer. Her vil du finne noen kjente klassikere, men fokuset vårt er på varer og leverandører som skiller seg litt ut i mengden. Alt vi tilbyr er nøye utvalgt og ofte testet av oss før vi legger dem i butikken. Målet vårt er å gi våre kunder en trygghet om at det som kjøpes av oss er av god kvalitet og er til å stole på.


Vi har kontor i Jongsåsveien 3, 1338 Sandvika.
Du treffer oss på telefon 67 18 27 00 og e-post post@baerumboligfornying.no.
Foretaksregisteret NO 915 051 294 MVA.
Bank: Sparebanken Øst.
Konto: 2220.31.58371.

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål.